Baciller och mässor

Ja, då var man här igen – sjuk och eländig.
Nu har jag åkt på magsjuka. Jag visste att jag inte skulle äta av pepparkakorna som delas ut på jobbet. Förstå hur mycket olika människor som stoppar nävarna där. *urk*

Hundarna mår bra. Frank är en liten gosedjursmarodör. Han tuggar sönder varenda en som vi har. Det har Albin aldrig gjort. Så nu måste köpa nya.

Hundarna är ganska jobbiga på promenaderna också. Ska skälla och bjäbba på en massa människor. Inte om de är kopplade, utan bara om de går lösa. Men locka med lite godis brukar fungera, men det är ändå ganska jobbigt. Pinsamt om inte annat…

Igår klippte vi klorna på Frank. Det gick mycket bra.
Med Albin går det inte lika bra. Han är livrädd för klotången. Så vi har börjat om från början, peta med tången på klon och så får han godis. Så ska vi göra ett tag utan att klippa.
Vi vill ju kunna klippa hans klor själva, slippa lämna iväg honom.

På lördag är det dags för Hund 08 på Älvsjömässan. Jag ska dit och kolla och tjöta lite med folk man känner, om jag är frisk.
På söndag är det dvärgpinscher-träff på Gärdet vid 11.30. Nu var det länge sen vi var med på en träff – så det ska bli mycket roligt. Nu har vi ju dessutom två killar att charma alla brudar med.

Nej, måste ut med hundarna.

Ciao,
/Andreas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s