Full rulle

Idag, likt de senaste dagarna, har det blivit långa dagar och sena kvällar ute i stallet.
Började dagen vid ca kl 12, med att gå till lilla ICA och köpa mjölk och Chris stannade med hundarna i rastgården. Väl hemma diskade jag undan från igår och Chris plockade fram frukost. Blev en ganska liten frukost för mig, en fralla och några melonskivor + två koppar kaffe på det. Sen gjorde vi oss i ordning och packade in hundar och stallkläder i lilla go-karten och for till “Pålle & Mimmi”. Det är en second hand-hästsportaffär som ligger på vår gata. Där köpte Chris ett nytt bett och en ny sadelgjordstunnel till Vassi, samt ett par nya stallskor till sig själv.
Efter det åkte vi ut till Vallentuna. Ställde bilen vid stallet och promenderade med hundarna till Vassis sommarhage, som ligger ca 15min promenad bort. Väldigt smidigt att kunna rasta hundarna samtidigt. Hämtade Vassi och gick tillbaka till stallet. Sedan red Chris och jag tittade på tillsammans med hundarna. När han var klar gick vi tillbaka till hagen med Vassi och gick en sista gång samma väg tillbaka till stallet och vår bil. Hundarna förstod nog inte riktigt varför vi gick fram och tillbaka.

Efter detta promenerande var vi väldigt hungriga så vi åkte och åt lite snabbt på Sibylla. Fast på vägen svängde vi in på Grana och plockade in Cissi och Marilyn och gav dem intagsmat.

När vi ätit klart åkte vi tillbaka till Grana. Nu var det Hejman och Gideons tur att få uppmärksamhet. Linnéa med Charlie ville gärna föjla med på en uteritt. Vi red ett varv runt sommarhagarna, fortsatte upp i skogen och avslutade med lite trav på slingan. Sen skritt ett varv och hem till stallet igen. Vid det här laget var jag trött måste jag säga.
Så här har i princip alla de senaste dagarna sett ut… inte lätt att ha semester måste jag säga.

Vi åkte hemifrån vid 14.30 och var hemma ca 23.30. Nu borde jag lägga mig och sova eftersom vi skall upp kl 6.00, tänkte försöka vara i stallet tidigt imorgon.

God natt!

Ps. Slänger in en länk på ett recept jag tyckte verka väldigt gott. Det är Hildur som tipsar! Receptet hittar du här!

IMAG0286IMAG0282

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s