En stund på mitt jobb

Har idag jobbat 12.00-20.00. Tiden bara sprang iväg då jag jobbade med ett projekt som jag fick en idé till för några veckor sedan. Jag tycker att symaskinen SY som vi säljer på IKEA behövde lite mer inspiration. Så jag och Marika, som är inredare, byggde detta “inspirationspodie” idag. Det är inte helt klart ännu, men här nedan finns lite före-, under- och efterbilder. Jag ville ha en syhörnekänsla och hoppas nu att våra kunder känner ett sug att göra likadant hemma.

Självklart har vi jobbat både högt och lågt med smart förvaring. Vore detta hemma hos en trångbodd, låt säga student, kan man ställa in symaskinen under den översta väggfasta boxen FÖRHÖJA och sedan fälla ner bordskivan på klaffbordet NORBERG, för att skapa mer golvyta. Både över och under bordskivan och  har vi skruvat fast krokar för att hänga allt från saxar till tygpåsar, eller vad man nu vill hänga vid sin syhörna.

IMAG0014IMAG0017IMAG0018IMAG0019IMAG0020IMAG0021IMAG0022

//Andreas

Annonser

3 thoughts on “En stund på mitt jobb

  1. Det var så lite! Du har alldeles rätt, exakt likadan på outfit #1 fast i svart då. Jag köpte tröjorna för inte allt för längesedan, så det kan helt klart hända att de finns kvar i butikerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s